Forum gildii Last Resort
I Coś o sobie:
1)Imię: Klaudiusz
2) Wiek: 19 latek
3) Wykształcenie: Technik Informatyk(Klasa maturalna^^)
4) Hobby: Manga i Anime, Muzyka
5) W jaki sposób, prócz gry, możesz być użyteczny/na dla gildii: Jeżeli moja wiedza na to pozwoli chętnie pomogę w kwestiach związanych z moim zawodem
6) Kilka słów o swojej skromnej osobie: Poznamy się bliżej jak będziemy razem machać topurem ^^
7) Czy WoW znaczy dla Ciebie więcej niż życie? Tak/Nie. Odpowiedź uzasadnij! Ofcorse NOT, zawsze RL ponad WoW, gram dla zabicia czasu i rozrywki.
II Postać i gra:
Ostatnio edytowany przez seiyu (2013-01-18 20:29:49)
Sejuu, Sejmi, Sejmicki.
Łoooo, brać, ja bym brał.
eee... przeczytałem teraz "Piootrek z małym siurkiem".
Ale i tak bym brał, nie ma opcji żeby nie.
No bo jak można nie brać super człowieka.
Jakby nie był super, to ok. No ale jest.
I co teraz? Super człowiek, super podanie, ale siusiak dalej mały.
Czemu miałoby go to dyskwalifikować, niektórzy preferują mniejsze rozmiary (co nie Krizz?).
Podsumowując 3x na tak, wliczając w to płacz Małgorzaty Foremniak i chórek małych dziewczynek we tle.
ten 4 z którym się nie lubisz, to oczywiście ja.
Seiyu powiem krótko. Nie podoba mi się to co zrobiłeś w HoT... dobrze pamietam jak to było... reaktywacja Lordwar... miałeś dkp, które chciałeś do końca wydać , pomijając fakt że i tak otrzymałeś kilka przedmiotów za free... strzeliles focha, ze nie otrzymałeś broni i wyszedles. Wiesz dobrze, ze ja za Ciebie dupe nadstawiałem. Ale pomijajac fakt, nie jesteśmy teraz w hot, tylko LR ...
Dwie sprawy... przerwy które musisz mieć.... jeżeli nadal jest taka potrzeba, z góry przedstaw na czym problem polega.
Druga sprawa, jeżeli się prosi o screen- uszanuj nas i wrzuc ten jebany screen...
Ja osobiscie bez zdania...
Ale jeżeli jaja z afk podczas rajdów (w LR rajdy sa od 20, nie od 19) znow beda mialy sie powtarzac, oraz jakis zajebisty powod by reaktywowac polegla gildie i bedziesz znow mial wyjebane na ludzi z ktorymi aktualnie rajdujesz, jestem na NIE
edit.
czy my sie lubimy... mozesz ocenic czy Ty mnie lubisz, nie powinienes oceniac czy ja Cie lubie... to juz moja osobista sprawa... a jezeli piszesz , ze sie nie lubimy przedstawiasz swoj stosunek do mnie po czesci . A jezeli jestes ciekaw czy ja Cie lubie... tak, lubie...
Ostatnio edytowany przez Tower (2013-01-18 22:26:01)
Przykro mi że od razu wyciągnąłeś nieodpowiednie wnioski z mojego cytatu "tego czwartego nie liczę bo chyba się nie lubimy...", osoba o której myślałem to Nostre, którego jak już mniemam nie ma w LR, nie Ty, to dlaczego opuściłem HoT bardzo dobrze wiesz, jeżeli LW by ponownie powstał z miejsca bym wyszedł, by ponownie spędzać czas z ludźmi których naprawdę lubiłem, byłem zbyt krótko w HoT aby tak samo o nich myśleć, miłe potraktowanie pana oficera pomogło mi podjąć decyzje, zachowałeś się tak samo jak on, nie lubię jak jestem ignorowany..., nie było żadnych jaj z afkiem, skąd taki pomysł? te 2-3 min zw podczas raidu to jakiś problem? na koniec odpowiem na Twoje wnioski na temat "lubienia", nic do Ciebie nie mam, nic się nie zmieniło, nadal lubię Twoją osobę i tak już pozostanie...
Ostatnio edytowany przez seiyu (2013-01-18 23:37:44)
Member
Jeśli przyjmiecie typa to miejcie na uwadze, żeby nie robić jakiegoś kółeczka lw w gildii
seiyu napisał:
3) Screen z ekranu logowania Nie ma takiej potrzeby, wszystko co zawiera moje konto zostało przedstawione w podaniu.
Poza tym chujowo wypełnionym punktem o których powodach wymagania widać nie bardzo masz pojęcie, to postarałeś sie z podaniem i napisałeś je bardzo czytelnie.
Nie wiem dokładniejaka była sytuacja o której pisał Tower ale mam mniemam ze takie cos nie bedzie miało mejsca u Nas.
Również mam nadzieję że nie utworzy się "kółko wzajemniej adoracji" wsród Ciebie, Banzaja, Krizza i Piotrka z malym siuskiem(przyjelo sie juz imo;p) ale zagadasz też czasem z Nami. pl0x!
Jestem na tak bo ja jako papierowy tank musze znaleść jakis replace co by isc w furry ku uciesze innych ;d
Przyjęty zamykam.